14.11.2018
LJ
15° / 8°
Kap 10 znakov kapi, ki jih morate poznati Avokado 7 preprostih in zdravih zajtrkov z malo kalorijami Par To bo pomagalo po prepiru s partnerjem Belinda Danes je neprepoznavna ...
Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

Kirurg, ki se ukvarja s plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter z zdravljenjem opeklin.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

maščobne bule

Ključne besede: lipomi

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Lep pozdrav! Imam problem z trdimi vozli na notrani strani stegen na obeh nogah. Splošni zdravnik pravi, da so to maščobne bule.Zanima me , ali so te bule nevarne za zdravje in kako se jih da pozdraviti.Če se nisem obrnila na pravega zdravnika, mi prosim svetujte na koga naj se obrnem.Za odgovor se vam lepo zahvaljujem, obenem pa vam želim lepe in vesele novoletne praznike.
Odgovor: Spoštovani, če je vaš zdravnik postavil pravilno diagnozo: maščobne bule ali lipomi, ste lahko mirni, saj omenjene spremembe sodijo med benigne, nenevarne podkožne tvorbe. V primeru, da so moteče ali boleče jih lahko odstranimo z izluščenjem lokalni anesteziji. lep dan uroš
Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med., 19.06.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Rdeče meso

Koliko krat na teden uživate meso?

Uporabne povezave