22.09.2018
LJ
18° / 15°
Možgani Nevrolog svetuje, kako upočasnimo staranje Telefon Kaj se zgodi, ko ves čas gledate v telefon? Česen Naturopatski nasveti za lažji prehod v jesen Vitiligo 'Mislil sem, da je moja koža prekletstvo, sedaj vem, da je dar'
Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

Kirurg, ki se ukvarja s plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter z zdravljenjem opeklin.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

opekline lasišča

Ključne besede: neporaščenost

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: V svoji mladosti sem se opekla in ostale so opekline, med drugim tudi na lasišču. Ker na mestu opekline nimam las moram vedno nositi rep da se opeklina ne vidi, rada bi se pa ostrigla in me zanima ali je možno na to mesto trajno pritrjevanje las, da ne bi bili navadni lasni vložki, da bi zgledalo naravno? In kje bi bila najboljša možnost da se ta poseg opravi?
Odgovor: Spoštovani, v vašem primeru svetujem pregled pri plastičnem kirurgu, saj poznamo tudi več kirurških tehnik s katerimi bi vam lahko pomagali (serijski izrez brazgotine, vstavitev tkivnega razširjevalca, uporaba lokalni režnjev). Naročite se na pregled v UKC ambulanta za plastično kirurgijo. lep dan uroš
Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med., 19.06.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Gobe

Radi nabirate gobe?

Uporabne povezave