23.07.2018
LJ
28° / 17°
Marihuana Lahko konoplja izboljša imunski sistem in zdravi raka? Joga Joga za dobro jutro Zob Zobozdravnik razkril živila, ki uničujejo naše zobe Kevin Ko se zdravnik odloči za spremembo ...
Uroš Ahčan

Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med.

Kirurg, ki se ukvarja s plastično, rekonstrukcijsko in estetsko kirurgijo ter z zdravljenjem opeklin.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

izbočena prsa

Ključne besede: korekcija

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni! Star sem 17 let. Imam problem ki me zelo moti. Zdi se mi da se temu strokovno reče Pectus carinatum. Namreč imam izbočena prsa, ni zelo hudo ampak je grdo za videt. Treniram nogomet in naj omenim še da sem zelo zelo hitro zrastel v kratkem obdobju trenutno merim 188cm in težek sem 79 kg. Želim da mi poveste kaj več o temu in kako bi se to dalo rešiti. Za odgovor se vam v naprej zahvaljujem.
Odgovor: Spoštovani, s tovrstnimi problemi se ukvarajajo torakalni kirurgi, zato svetujem, da se naročite na pregled v ambulanti za torakalno kirurgijo. lep dan uroš
Prof. dr. Uroš Ahčan, dr. med., 19.06.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Opeklina

Vam je letos že opeklo kožo?

Uporabne povezave