09.12.2018
LJ
/ -0°
Srce Kaj o vas pove hoja po stopnicah? Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap Sreča 7 stvari, ki jih najsrečnejši pari delajo drug za drugega kašelj Poglejte redek krvni strdek, ki ga je izkašljal moški
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Težave s ščitnico

Ključne besede: težave, ščitnico, zdravljenje

Simptomi:

Deli telesa: HORMONI

Vprašanje: na dan zaužijem maksimalno 200 kalorij.že nekaj let nisem izgubila nobenega kilograma.imam probleme s ščitnico. zanima me, kakšna metoda hujšanja bi bila zame primerna? ne zauživam nobenih zdravil. moja telesna teža je 78kg, visoka sem 167cm.stara sem 24 let. hvala.
Odgovor: V kolikor smatrate, da imate težave s ščitnico, vam predlagam, da se obrnete za medicinsko pomoč v KC, kjer vam bodo delovanje le-te pregledali in predpisali ustrezno zdravljenje. Z ozirom na vaša leta gre res tudi za nekaj kg, ki bi jih s telesno aktivnostjo in spremenjenim načinom prehranjevanja odpravili. Ker smo ljudje tako zelo različni, je tudi težko predlagati "univerzalni recept" za vse tiste, ki se srečujejo s prekomerno težo. O tem je bilo že veliko napisanega. V kolikor mislite, da ste potrebujete individualno pomoč, se oglasite na 031 654 213. Pozdravljeni D.Sternad
Mag. Dragica Marta Sternad, 07.12.2002

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave