21.01.2019
LJ
/ -2°
Prehlad To je najboljši način za preprečevanje gripe in prehlada Afte Hitra pomoč, ko se pojavijo afte Odvečna maščoba Ste pretežki in imate preveč maščobe okrog pasu? Trebuh Brez diete je dosegla take rezultate
Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

Oftalmolog, ki zdravi očesne bolezni, se ukvarja z očesno kirurgijo, še posebej z operacijami sive mrene.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Visine

Ključne besede: kontaktne leče

Simptomi:

Deli telesa: OČI

Vprašanje: Pozdravljeni! Približno 4-krat mesečno uporabljam Visine kapljice za oči, saj mi na vsake toliko časa beločnica pordeči in jo z Visin kapljicami uspešno odstranim. Sem uporabnik kontaktnih leč in 3 dni nazaj se mi je prvič zgodilo da sem pozabil da imam nosim kontaktne leče in sem dodal 2 kapljici Vizink v levo oko. Sprva sem mislil da ni nič hujšega, a po nekaj urah sem začutil neprijetno bolečino, ki je trajala le stotinko sekunde in potem je bilo vse v redu, kot da me nekaj zaskeli. To se dogaja že 2 dni, le nekajkrat na dan. Zanima me, ali bo to minilo, ali sem si kaj poškodoval. Hvala za odgovor! Lp B.
Odgovor: Spoštovani, na vaše vprašanje je težko odgovoriti, saj obstaja pet vrst visine kapljic, vi pa niste opredelil katere uporabljate. Tudi sicer brez pregleda težko opredelim vaš problem. Predlagam, da za nekaj dni prenehate z nošnjo kontaktnih leč, verjetno bodo na ta način težave izginile, potem pa nadaljujete z novim parom leč. Lep pozdrav!
Boštjan Meh, dr. med., 27.03.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave