21.01.2018
LJ
10° / -1°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite zakaj!
Boštjan Meh

Boštjan Meh, dr. med.

Oftalmolog, ki zdravi očesne bolezni, se ukvarja z očesno kirurgijo, še posebej z operacijami sive mrene.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Visine

Ključne besede: kontaktne leče

Simptomi:

Deli telesa: OČI

Vprašanje: Pozdravljeni! Približno 4-krat mesečno uporabljam Visine kapljice za oči, saj mi na vsake toliko časa beločnica pordeči in jo z Visin kapljicami uspešno odstranim. Sem uporabnik kontaktnih leč in 3 dni nazaj se mi je prvič zgodilo da sem pozabil da imam nosim kontaktne leče in sem dodal 2 kapljici Vizink v levo oko. Sprva sem mislil da ni nič hujšega, a po nekaj urah sem začutil neprijetno bolečino, ki je trajala le stotinko sekunde in potem je bilo vse v redu, kot da me nekaj zaskeli. To se dogaja že 2 dni, le nekajkrat na dan. Zanima me, ali bo to minilo, ali sem si kaj poškodoval. Hvala za odgovor! Lp B.
Odgovor: Spoštovani, na vaše vprašanje je težko odgovoriti, saj obstaja pet vrst visine kapljic, vi pa niste opredelil katere uporabljate. Tudi sicer brez pregleda težko opredelim vaš problem. Predlagam, da za nekaj dni prenehate z nošnjo kontaktnih leč, verjetno bodo na ta način težave izginile, potem pa nadaljujete z novim parom leč. Lep pozdrav!
Boštjan Meh, dr. med., 27.03.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave