23.07.2018
LJ
26° / 16°
Marihuana Lahko konoplja izboljša imunski sistem in zdravi raka? Joga Joga za dobro jutro Zob Zobozdravnik razkril živila, ki uničujejo naše zobe Kevin Ko se zdravnik odloči za spremembo ...
Marjetka Uršič Vrščaj

Izr. prof. dr. Marjetka Uršič Vršaj, dr. med.

Profesorica Marjetka Uršič Vrščaj je specialistka ginekologije in porodništva, ki se je zaposlila na Onkološkem inštitutu v Ljubljani takoj po opravljenem strokovnem izpitu. Dela na področju ginekološke onkologije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

driska, psihične motnje

Ključne besede: driska, koloskopija, gastroskopija

Simptomi: Driska

Deli telesa: ŽELODEC, ČREVO

Vprašanje: Lep pozdrav Moje ime je Anja stara sem 23 let. Imam pa že štiri dni drisko in mislim da imam probleme z svojo psiho ali je to povezano z mojo psiho? In kako se lahko pozdravim, dala sem skozi vse preiskave od kolonoskopije, gastroskopije in mi niso odkrili nič. Lep se zahvaljujem za odgovor. lep pozdrav!
Odgovor: Pozdravljeni Anja, nekaj časa je minilo od vašega vprašanja, upam, da so se težave umirile. Vznemirjenost, npr. pred izpitom ali večjim psihičnim naporom, lahko povzroči hitrejše delovanje črevesa, posledica je lahko driska. Če so v ospredju psihične težave, ki ne minejo pa le obiščite svojega zdravnika ali zdravnico, ki vas bo napotil, v kolikor bo to potrebno, k ustreznemu strokovnjaku. Lep pozdrav!
Izr. prof. dr. Marjetka Uršič Vršaj, dr. med., 24.08.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Joga

Ste že kdaj vadili jogo?

Uporabne povezave