18.10.2018
LJ
21° / 11°
Buče Poznate to neverjetno antioksidantno bombo? Plank 3 načini, kako spodbudimo delovanje presnove Žalovanje Izguba ljubljene osebe - žalovanje je pomembno Holesterol Kako uspešno znižati holesterol?
Jure Šubic

Prim. Jurij Šubic, dr. med.

Diabetolog in endokrinolog, katerega ožje delovno področje je diabetologija, problematika osteoporoze in nadledvičnic.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

zatrdlina na nogi in strah pred rakom

Ključne besede: tumorji na spodnji okončini

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Spoštovani, včeraj zvečer sem si to nogo kjer mam večkrat krče masirala, in sem na stegenskem vendar notranjem delu noge zatipala skoraj več kot 1,5 cm veliko bulico, ki je bolj premakljiva in bolj mehka, kot pa trda. Ko pritisnem nanjo rahlo zaboli oz. rahlo zapeče. Smo pa na morju in me je grozno strah da ni to kaki sarkom-osteoraskom oz. kaki drugi tumor. In zdaj ne vem kaj naj delam, kje naj iščem zdravnika, uz, prosim za nsvet. Sem že čist gotova od skrbi. Hvala
Odgovor: Težko je govoriti kadar je na razpolago tako malo podatkov kot ste jih vi navedli, vendar z gotovostjo trdim, da je verjetnost kakršnega koli raka pri spremembi, ki ste jo na nogi opazili , zelo, telo majhna. Naj bo vaš dopust prijeten! Lep dan vam želim!
Prim. Jurij Šubic, dr. med.,

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave