12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo
Jure Šubic

Prim. Jurij Šubic, dr. med.

Diabetolog in endokrinolog, katerega ožje delovno področje je diabetologija, problematika osteoporoze in nadledvičnic.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Mnenje o EKG posnetku

Ključne besede: EKG

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: kar moram čakati na obisk rpi svojem zdravniku, prosim če mi lahko pojasnite ta izvid ekg-ja vent. rate 56bpm PR int. 172 ms Qrs dur 94 ms QT/QTc int. 426/417 ms P/QRS/T axis. 18/-41/30 o RV5/SV1 amp. 0,320/ 0,735 mV RV5+SV1 amp. 1,055mV 1100 Sinus thythm 3114 Cannot rule aut anterior myocardial infarction, age undetermined 7200 Abnormal lef axis deviation 9150 ** abnormal ** ECG
Odgovor: Lep dan! Posnetek EKG dopušča možnost brazgotine v predelu sprednje stene srca. Taka brazgotina je lahko posledica prebolelega srčnega infarkta. V bistvu ni pomembnih sprememb.
Prim. Jurij Šubic, dr. med.,

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave