19.07.2018
LJ
31° / 15°
Opeklina Auč, peče! Trebuh Zelo preprosta navada pomaga izgubiti kak kilogram Vein Stopper
Vsaka 2. Slovenka trpi zaradi krčnih žil. Ukrepajte danes!
HUjšanje Skupaj izgubila 61 kg. Poglejte ju danes
Jure Šubic

Prim. Jurij Šubic, dr. med.

Diabetolog in endokrinolog, katerega ožje delovno področje je diabetologija, problematika osteoporoze in nadledvičnic.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

po nosečnostni sladkorni

Ključne besede: nosečnostna sladkorna preprečevanje sladkorne

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Spoštovani gospod doktor, še enkrat se javljam in sicer nejasno sem zapisala v prejšnjem vprašanju . Visoka sem 168 cm, pred začetkon nosečnosti sem tehtala 58 kg, sedaj pa tehtam 51 kg. Ali ni to prevelik padec telesne teže glede na mojo višino? Sedaj se ne upam gibati, saj se bojim za telesno težo. Lep pozdrav, Helena helenalesni1@gmail.com
Odgovor: Lep dan vam želim! Če so vaši krvni sladkorji normalni ni razlogov za tako dosledno dieto da hujšate. V tem primeru van svetujem več hrane pa tudi več fizičnih aktivnosti in to vsak dan. V kolikor pa so vaši sladkorji povišani pa vam priporočam pregled pri diabetologu.
Prim. Jurij Šubic, dr. med., 25.07.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave