21.10.2017
LJ
19° / 8°
Možganska kap Bi pravočasno prepoznali možgansko kap? Utrujenost Stres, neprespane noči ... Vse to lahko načne naše zdravje. A tu je rešitev Srce To lahko uniči vaše srce in povzroči infarkt ter kap Sperma Poznate dejavnik, ki močno vpliva na kvaliteto moške sperme?
Jelena Berger

Jelena Berger, dr. med.

Anesteziologinja, reanimatologija in specialistka perioperativne intenzivne medicine, ki izvaja splošno in področno anestezijo za vse kirurške posege ter pooperativno lajšanje bolečin.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Vprašanje: Pozdravljeni! Ker me v kratkem čaka drugi CR, se sprašujem če sedaj nebi imela spolšne anestezije. Kakšno je vaše mnenje glede tega, da bi bila zraven budna, ko se bo rodil moj otrok. In seveda kako se reče tej anesteziji pri kateri si buden? lp
Odgovor: Spoštovana bodoča mamica! Carski rez se lahko izvede tudi v spinalnem bloku pri ohranjeni zavesti. Svojo željo po takšni področni anesteziji morate izraziti anesteziologu, ko bo čas za načrtovan carski rez. Srečno
Jelena Berger, dr. med., 19.09.2011

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Izgorelost

Ste veliko pod stresom?

Uporabne povezave