21.01.2018
LJ
10° / 0°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite zakaj!
igor razinger popovi zdravniki

Igor Razinger, dr. med.

Akupunkturist, ki se ukvarja z zdravljenjem različnih bolezenskih stanj otrok in odraslih s pomočjo akupunkture in masaže.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

multipla skleroza

Ključne besede: ms

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: pozdravljeni, imam dobrega prijatelja ,ki pa je zbolel za multipla sklerozo,pa bi rada kaj več zvedela o tej bolezni,kako se jo lahko zdravi,kako se lahko lajšajo bolečine ,star je 43 let,zaenkrat nima nekih hudih znakov te bolezni ,razen občasne utrujenosti in bolečin v ramenih....ali je mogoča kakšna alternativa....kako si lahko sam pomaga,kako mu jaz lahko pomagam,kajti meni je zelo draga oseba in mi je hudo zanj...hvala vam za odgovor...lp...zdenka
Odgovor: Pozdravljeni! Mislim, da je pravi naslov za informacije o multipli sklerozi nevrolog. Sam ne vem, da bi bila lahko kakšna alternativa pri MS učinkovita. Lep pozdrav
Igor Razinger, dr. med., 17.04.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave