12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo
igor razinger popovi zdravniki

Igor Razinger, dr. med.

Akupunkturist, ki se ukvarja z zdravljenjem različnih bolezenskih stanj otrok in odraslih s pomočjo akupunkture in masaže.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Artritis

Ključne besede: Artritis

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Že več let imam bolečino v levem komolcu. Ortoped mi je rekel, da se mi nabira kalcij, dobila sem že 5 blokad, več jih ne smem. Napotil me je revmatologu, ki pa mi je rekel, da imam vnetje. Imam močne bolečine. Boli me tudi desni komolec. Bolečine se mi pojavljajo tudi v zapestjah, pri pregibih. Imam tudi poškodovana vratno vretence. Prosim vas, če mi pojasnite kaj naj naredim, ali kam naj se obrnem. Ko boli, boli zelo močno. Ko pa bolečine popustijo si pa oddahnem, ker nimam bolečin. Prosim vas za odgovor in vas lepo pozdravljam.
Odgovor: Pozdravljeni! Očitno gre pri vas za več težav: - nabiranje kalcija bi se najverjetneje izboljšalo po kirurški odstranitvi le-tega / lai pa z ultrazvočnim razbijanjem kalcinacije - težavo s komolcem bi bilo potrebno najprej opredeliti (rtg, UZ, MRI) in šele po tem bi se dalo povedati kaj več - prav tako ne vem, za kakšno poškodbo gre v primeru vratnega vretenca Na vsak našin bi se bilo potrebno obrniti na kirurga ali ortopeda. Lep pozdrav
Igor Razinger, dr. med., 17.04.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave