20.10.2018
LJ
20° / 8°
Zdrava in nezdrava hrana To morate vedeti, če vam diagnozirajo diabetes Beljakovine in zdrave maščobe 3 načini, kako spodbudimo delovanje presnove Buče Poznate to neverjetno antioksidantno bombo? Motnje erekcije Moški, veste, kaj vse povzroča impotenco?
Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

Kirurg, ki se intenzivneje ukvarja s travmatologijo (poškodbeno kirurgijo) in z artroskopsko kirurgijo.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Hrbtenica

Ključne besede: Hrbtenica Arahnoidna cista

Simptomi:

Deli telesa: KOSTI, SKLEPI IN MIŠICE

Vprašanje: Spoštovani! V torakalnem delu hrbtenice čutim praznino, nemoč in pekočo bolečino. Težko stojim in hodim, sem nestabilna. Poleg tega mi škrta pod obemi lopaticami. Na MRI so mi ugotovili arahnoidno cisto od Th2 do Th 9, ki odriva hrbtenjačo. Hrbtenjača je v mejah normalnega. Ali je lahko vzrok mojim težavam ta cista ali je vzrok iskati drgugje. Kako si lahko pomagam? Hvala za odgovor.Lep pozdrav.
Odgovor: Pozdravljeni! Priporočam vam pregled pri ortopedu ali nevrokirurgu. Lep pozdrav, Blaž Iskra
Blaž Iskra, dr. med., 03.05.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave