17.07.2018
LJ
27° / 16°
Glavobol To se zgodi, če ste dehidrirani! Uho Šest nevarnosti, ki vas ogrožajo poleti Debelost Za debelost so lahko krivi tudi hormoni! Preverite, kdaj Rak Raka so diagnozirali šele dve leti in pol kasneje ...
Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

Kirurg, ki se intenzivneje ukvarja s travmatologijo (poškodbeno kirurgijo) in z artroskopsko kirurgijo.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Hrbtenica

Ključne besede: Hrbtenica

Simptomi:

Deli telesa: KOSTI, SKLEPI IN MIŠICE

Vprašanje: Popravek: Spoštovani! Zaradi določenih težav, bolečin v hrbtenici, ki trajajo približno mesec in pol in so vedno bolj izrazite, me skrbi, da ni z menoj kaj hudega narobe. Boli me vsak dan na sredini hrbtenice in se širi proti lopaticama, boli pa tudi spredaj, prsni del. Tudi ko spim, težko najdem udoben položaj. Ali bi lahko bilo to povezano z naporom, ki je bil pred 3 meseci, ali pa mogoče od nepravilne drže pri nekakšnem določenem opravilu, delu, ali pa celo od neudobnega vzglavnika, ležišča? Želela bi vaše mnenje po opisu mojih težav, ali bi lahko bilo kaj zelo resnega(rak) na hrbtenici ali okostju in ali bi se kazalo na tak način? Naj še povem da sem bila na MRI spodnjega in srednjega dela hrbtenice in je bilo v mejah normale. Ali bi se na tej preiskavi videlo, če bi bilo kaj rakasto? Zelo me je strah kaj se z menoj dogaja, zato prosim za vaše cenjeno mnenje. Zahvaljujem se za odgovor in želim lep dan!
Odgovor: Pozdravljeni! Potreben bo posvet z ortopedom, ki se ukvarja s tovrstno problematiko. Lep pozdrav, Blaž Iskra
Blaž Iskra, dr. med., 23.05.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave