17.07.2018
LJ
27° / 16°
Glavobol To se zgodi, če ste dehidrirani! Uho Šest nevarnosti, ki vas ogrožajo poleti Debelost Za debelost so lahko krivi tudi hormoni! Preverite, kdaj Rak Raka so diagnozirali šele dve leti in pol kasneje ...
Blaž Iskra

Blaž Iskra, dr. med.

Kirurg, ki se intenzivneje ukvarja s travmatologijo (poškodbeno kirurgijo) in z artroskopsko kirurgijo.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Poškodba kolena

Ključne besede: Koleno Poškodba

Simptomi:

Deli telesa: KOSTI, SKLEPI IN MIŠICE

Vprašanje: Pred enim mesecem sem si pri športu poškodoval koleno. Opravil sem MR kolena: V zadnjem rogu meniskusa je vidna poka. Na STIR sliki je viden izliv, ki se širi v suprapatelarni recesus. Mnenje: Laesio cornu pos.menisci med.gen.sin. Status post.rupturam partial lig. cruciati ant.gen.sin. Prosim za vaše mnenje kako bi naj potekala rehabilitacija.
Odgovor: Pozdravljeni ! Najprej vas mora pogledati travmatolog ali ortoped, da oceni na osnovi pogovora in pregleda, kaj je potrebno naprej. Lep pozdrav, Blaž Iskra
Blaž Iskra, dr. med., 11.07.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave