18.10.2018
LJ
21° / 11°
Buče Poznate to neverjetno antioksidantno bombo? Sir Uživate mleko, sir, jogurt ali maslo? Žalovanje Izguba ljubljene osebe - žalovanje je pomembno Holesterol Kako uspešno znižati holesterol?
Erik Vrabič

Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med.

Specialist plastične, rekonstrukcijske, estetske in splošne kirurgije, ki se ukvarja z rekonstrukcijo tkiv, operacijami benignih in malignih tumorjev kože in mehkih tkiv, s poškodbami in z boleznimi rok, z opeklinami in mikrokirurškimi rekonstrukcijskimi posegi.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Povečanje dojk

Ključne besede: povečanje, posvet,

Simptomi: AIDS/HIV

Deli telesa:

Vprašanje: pozdravljeni sem 22 letno dekle s težavo premajhnih in in čudno oblikovanih prsi...ne napolni niti najmanše košarice moderčka...in tudi čudno zgledam s tako majhnimi prsmi glede na mojo postavo ker sem v bokih širša....zanima me koliko je cena povečave prsi pri vas...Pety
Odgovor: Spoštovana Cena posega je 1700 eurov. K tej ceni je potrebno prišteti ceno vsadkov, ki znaša približno 700 do 1300 eurov za par in ceno dveh posvetov in pregledov. Cena posveta je 60 eurov. Preglede in posvete opravljam na Ergomedu, Ulica Talcev 25, Maribor. Naročajo vsak delavnik med 13:00 in 15:00 uro, na številki 02 250 2400. Lep pozdrav
Prim. asist. Erik Vrabič, dr. med., 29.07.2012

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave