21.09.2018
LJ
28° / 13°
Možgani Nevrolog svetuje, kako upočasnimo staranje Telefon Kaj se zgodi, ko ves čas gledate v telefon? Česen Naturopatski nasveti za lažji prehod v jesen Vitiligo 'Mislil sem, da je moja koža prekletstvo, sedaj vem, da je dar'
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Težave z erekcijo in pljučna embolija

Ključne besede: erektilna disfunkcija, pljučna embolija

Simptomi:

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: Spoštovani, s fantom( 40) sem 3 mesece. Ima probleme s potenco. Pravzaprav nikoli ne doseže take trdote, da imava lahko spolni odnos. Tudi ko je sam. Penis je enostavno zmeraj mehek, tudi če rahlo nabrekne. Zjutraj je nekoliko bolje, vendar ne tako, da lahko pride do stika.Pred enim mescem je zbolel z pljučno embolijo in sedaj jemlje zdravila za redčenje krvi MARIVARINA doza je kar velika INR ima 1.6. Zanima me če je lahko to problem za nastalo nezmožnost pri spolnem odnosu in če lahko vzame kakšno zdravilo. Hvala Atasen
Odgovor: Spoštovani! Redko je vzrok za erektilne težave venski, je pa seveda možen. Priporočam, da preverite, ali je bila pri fantu opravljena preiskava Dopller žilja penisa. Če ne, jo priporočam, da se bodisi ugotovi ali izključi vzrok za ED. Drugače so zdravila za ED varna in zelo pomagajo. Priporočam pregled pri urologu, ki se ukvaraja z zdravljenjem ED. Srečno!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 12.03.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Gobe

Radi nabirate gobe?

Uporabne povezave