19.11.2018
LJ
/ 1°
Prince Harry Tako princ Harry nadaljuje poslanstvo matere Socialna fobija Se bojite javnih govorov in nastopov? Zajtrk Naravno naredite nekaj za svojo prebavo Pljuča Po štirih letih kemoterapije odkril, da nima raka
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Razpoke na penisu

Ključne besede: prvi spolni odnos, kožne spremembe na penisu

Simptomi:

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: Pozdravljeni Na penisu so se mi pojavile razpoke na predelu, kjer gre le-ta čez glavico in to po prvem spolnem odnosu. Je možno, da gre za okužbo, kljub temu, da sem bil zaščiten, oralnega odnosa ni bilo ali je le koža pretesna? LP
Odgovor: Spoštovani! Ker ste bili zaščiteni, ni razloga, da bi šlo za okužbo. Lahko pa se je ob penetraciji natrgala kožica, če ste že prej imeli bolj tesno. Predvidevam, da bo ob redni spolni aktivnosti Vaš problem minil. Lahko pa se obrnete po nasvet še na specialista urologa. Srečno!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 12.03.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave