16.11.2018
LJ
10° / 4°
Zvezdana Mlakar - naslovna Zvezdana Mlakar razkrila, kako se je soočila z menopavzo Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Rebeka Dremelj Rebeka ni mogla verjeti svojim očem
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Želja po otroku, antidepresiv in kontracepcija

Ključne besede: želja po otroku, antidepresiv in kontracepcija

Simptomi:

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: POZDRAVLJENI, MOJE IME JE JELKA, STARA SEM 22 LET IN POTREBUJEM VAŠO POMOČ. S PARTNERJEM SVA SE ODLOČILA,DA BOVA IMELA OTROKA. GLEDE NA TO, DA JE TEH FORUMOV PREVEČ, SEM SE DIREKTNO OBRNILA NA VAS. * JEMLJEM KONTRACEPCIJSKE TABLETE-CILEST (TRENUTNO IMAM MENSTRUACIJO) * JEMLJEM PA TUDI ZOLOFT 50 MG-APRILA IMAM KONTROLO PRI PSIHIATRU-BI JIH RADA NEHALA JEMATI ZDAJ PA ME ZANIMA ALI LAHKO ŽE NEHAM JEMATI CILEST ALI MORAM OBISKATI GINEKOLOGINJO? OZ. KAJ SVETUJETE DA NAREDIM PRVO? NAJLEPŠA HVALA IN LEP POZDRAV
Odgovor: Spoštovani! Drugi korak bi bil prekinitev jemanja kontraceptivov. Naslednji pa pogovor pri psihiatru glede postopne opustitve antidepresiva Zoloft (ne verm, koliko časa ga jemljete in zakaj). Veliko sreče pri zanositvi!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 02.04.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave