19.11.2018
LJ
/ 1°
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Moška kontracepcija

Ključne besede: kontracepcija

Simptomi:

Deli telesa: SPOLNI ORGANI

Vprašanje: Pozdravljeni! Vprašal bi kakšne kontracepcije za moške so še poleg kondomov in katere so priporočljive.. Ter kakšni so stranski učinki teh če le so ? Hvala za odgovor.
Odgovor: Spoštovani! Zelo je odvisno od starosti moškega. Lahko se par odloči za stalno "kontracepcijo" in namesto sterilizacije pri ženski to stori moški - podvežejo se testisi, kar strokovno imenujemo vazektomija. Posledica je permanentna neplodnost moškega. Srečno!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 02.04.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave