22.07.2018
LJ
24° / 16°
Mediteranska prehrana Že veste, kako vam lahko pomaga? Opekline Preverite, ali vas sončna krema dovolj ščiti Ura Jejte večerjo pred to uro in zmanjšajte tveganje za raka Joanne Peters Ima 42 let in je videti bolje kot kdaj koli
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Kronična utrujenost in prebolela infekcijska mononukleoza

Ključne besede: infekcijska mononukleoza, kronična utrujenost, zaskrbljenost

Simptomi: Infekcijska mononukleoza

Deli telesa: INFEKCIJE

Vprašanje: Lep pozdrav. Pred leti sem prebolel mononukleozo in me zanima če je to lahko vzrok za zdaj že nekajletno kronično utrujenost. Močno sem utrujen po vsakem najmanjšem naporu ne morem pridobiti kondicije kljub stalni vadbi. Skozi sem dal že mnogo specialistov in krvnih preiskav, ki pa razen povišanega kortizola in testosterona vse bp. Prehranjujem se zdravo ne kadim ne pijem alkohola. Hvala za odgovor
Odgovor: Spoštovani! Sem specialistka psihiatrije in spolne medicine, Vaše vprašanje ni povezano z mojim delom, zato predlagam, da se s vprašanjem obrnete na specialista infektologije. Srečno!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 18.04.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Opeklina

Vam je letos že opeklo kožo?

Uporabne povezave