16.11.2018
LJ
10° / 4°
Zvezdana Mlakar - naslovna Zvezdana Mlakar razkrila, kako se je soočila z menopavzo Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Rebeka Dremelj Rebeka ni mogla verjeti svojim očem
Irena Rahne Otorepec

Irena Rahne Otorepec, dr. med.

Specialistka psihiatrije, ki se ukvarja z zdravljenjem težav na področju spolnosti, partnerskih problemov ter težavami na področju rabe, zlorabe in odvisnosti od legalnih drog – alkohola in psihotropnih zdravil.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Kronična utrujenost in prebolela infekcijska mononukleoza

Ključne besede: infekcijska mononukleoza, kronična utrujenost, zaskrbljenost

Simptomi: Infekcijska mononukleoza

Deli telesa: INFEKCIJE

Vprašanje: Lep pozdrav. Pred leti sem prebolel mononukleozo in me zanima če je to lahko vzrok za zdaj že nekajletno kronično utrujenost. Močno sem utrujen po vsakem najmanjšem naporu ne morem pridobiti kondicije kljub stalni vadbi. Skozi sem dal že mnogo specialistov in krvnih preiskav, ki pa razen povišanega kortizola in testosterona vse bp. Prehranjujem se zdravo ne kadim ne pijem alkohola. Hvala za odgovor
Odgovor: Spoštovani! Sem specialistka psihiatrije in spolne medicine, Vaše vprašanje ni povezano z mojim delom, zato predlagam, da se s vprašanjem obrnete na specialista infektologije. Srečno!
Irena Rahne Otorepec, dr. med., 18.04.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave