20.10.2018
LJ
20° / 8°
Zdrava in nezdrava hrana To morate vedeti, če vam diagnozirajo diabetes Beljakovine in zdrave maščobe 3 načini, kako spodbudimo delovanje presnove Buče Poznate to neverjetno antioksidantno bombo? Motnje erekcije Moški, veste, kaj vse povzroča impotenco?
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

apetit

Ključne besede: apetit

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Lep pozdrav! zadnji mesec opazam, da sploh nimam apetita, v glavnem vse se mi gnusi, vsa hrana, ce pa na silo kaj pojem pa izbruham ven. Poleg tega me spremljajo se glavoboli in bolecina v levem predelu trebuha. Odsla sem do zdravnice in ji to tudi povedala, ona pa me je pregledala in napotila v laboratorij, kjer sem dala kri in urin. Naslednji dan ko sem prisla pokazat izvide je bilo vse okej. Ampak jaz sem se vedno brez apetita, kaj naj naredim oz. s cem naj zacnem dan, da bi lahko jedla normalno hrano ki sem jo prej? V cem bi lahko bil problem? Stara pa sem 17 let. Ze vnaprej se vam zahvlaljujem za odgovor.
Odgovor: Draga mlada princeska, poskušajte jesti vse od a do ž, brez kakšnih zadržkov in seveda z veliko mero vztrajnosti, da je pač treba jesti uravnoteženo hrano, premagati strahove in vonjave. Poskušajte v lekarni kupiti tudi kakšne prehranske dodatke, ki bi apetit še vzpodbujali. Če še karkoli potrebujete, me lahko kontaktirate na dsternad@gmail.com
Mag. Dragica Marta Sternad, 05.11.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave