17.10.2018
LJ
18° / 11°
Sir Uživate mleko, sir, jogurt ali maslo? Piškoti Okusni piškoti, ki so dobri za vaše srce Holesterol Kako uspešno znižati holesterol? Ščitnica 8 znakov, da vam ščitnica deluje premalo
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

operacija želodca

Ključne besede: operacija želodca

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: pozdravljeni, stara sem 20 let, sicer mamica dveh otrok, visoka 173cm in imam 108kg. ker se že nekaj let trudim skujšati pa mi to nikakor ne uspe me zanima operacija želodca. koliko stane in kdaj oz. pri kolikih kg operacija pride sploh v poštev?
Odgovor: O ceni in seveda vseh specifičnih stvareh okoli same operacije želodca, boste morali povprašati na kakšen drug naslov oz. pri drugem strokovnjaku. Sama osebno pa menim, da ta ni potrebna, saj ste čisto premladi in lahko še kako sama nekaj naredite na tem področju, da ne boste po nepotrebnem posegali v telo. Treba se je vzeti v roke, si zadati cilj, imeti podporo doma in v službi in akcija. Z zagotovostjo vam lahko trdim, da niso potrebne operacije, lepotni posegi, idr. Vaše telo je mlado in spremembe bodo za vaše zdravje samo dobrodošle. Če še kaj potrebujete, me lahko kontaktirate na dsternad@gmail.com
Mag. Dragica Marta Sternad, 05.11.2013

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave