09.12.2018
LJ
/ -0°
Srce Kaj o vas pove hoja po stopnicah? Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap Sreča 7 stvari, ki jih najsrečnejši pari delajo drug za drugega kašelj Neverjetno, kaj je izkašljal moški
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

izguba menstruacije

Ključne besede: hujšanje, menstruacija

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: lep pozdrav! stara sem 17 let in imam že dolgo težave z amenorejo.Že ko sem prvič dobila menstruacijo pri 15ih sem imela neredno in še zdaj jo imam na dva mesca ali več, vmes pa sem pred pol leta nehala jemati kontracepcijske tabletke stediril m. Visoka sem 162cm težka pa 56 kil čeprav se redno ukvarjam z športom(skoraj vsak dan) in sem pred dvema letom shujšala za 9kil imam zelo neredno menstruacijo in bi ta problem rada čimprej popravila saj še nikoli sploh nisem imela redne. upam da imate kašne nasvet saj imam tudi redno zatekanje skoraj vseh delov telesa(sklepov,rok,nog,stopal,obraza,ustnic.., ni alergija, artritis pa tudi ne,saj pri pregledih ščitnice,srca,krvi,urina je vse vredu in pri pregledih nič ne pokaže kaj bi bilo,če je to sploh kaj povezano z izostankom menstruacije).Nevem kaj da naredim, upam za nasvet. Za odgovor se vam že vnaprej lepo zahvaljujem. Lp
Odgovor: Spoštovana mladenka, glede na opisano upam, da ste se že najavili pri specialistu - ginekologu, ki vas bo usmeril glede na težave na prav naslov. Sama se s tovrstnimi težavami ne usmerjam, ker imamo za to seveda priznane strokovnjake.
Mag. Dragica Marta Sternad, 05.04.2014

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave