18.06.2018
LJ
28° / 16°
Rak na debelem črevesu Preprosto zmanjšajte tveganje za raka zrel par Sva bila skupaj le zaradi otrok? Trebuh 1 sprememba pri prehrani in taka razlika Encefalitis Glavo ji bo kmalu razneslo, a je ne operirajo
Branko Šibanc

Mag. Branko Šibanc, dr. med.

Infektolog, ki se ukvarja z zdravljenjem borelioze, z usmerjenim predpisovanjem antibiotikov, opredeljevanjem nepojasnjenih vročinskih stanj, s tropsko medicino in z ostalimi nalezljivimi boleznimi.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

testiranje

Ključne besede: testi HIV

Simptomi: AIDS/HIV

Deli telesa:

Vprašanje: Po dveh tednih od rizicnega kontakta z zensko sem zbolel. (povisana tem., bolecine v mandljih, potenje med spanjem). 2 meseca po kontaktu sem opravil testiranje na transfuziji v Lj. Mesec za tem sem opravil ponovno testiranje v Mariboru. Oba testa sta bila eia anti-hiv 1/2/0 in hiv p24 ag : nereaktiven. Je potrebno ponovno testiranje?
Odgovor: Ne!
Mag. Branko Šibanc, dr. med., 23.09.2014

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave