18.10.2018
LJ
21° / 11°
Buče Poznate to neverjetno antioksidantno bombo? Plank 3 načini, kako spodbudimo delovanje presnove Žalovanje Izguba ljubljene osebe - žalovanje je pomembno Holesterol Kako uspešno znižati holesterol?
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

utrujenost

Ključne besede: prehrana, šport, utrujenost

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Poz! Sem 24 letna zenska, bivsa sportnica in rekreativno sem se se pred petimi meseci ukvarjala s sportom. Dokler niso nastopile moje tezave z utrujenostjo. Od nekdaj sem ogromno pojedla, vrndar toliko fast fooda kolikor ga pojem sedaj ga nisem nikoli. Problem pa je v tem, da hujsam nenormalno, nimam energije, da bi sla pes po stopnicah (dvigalo obvezno!), kaj sele da bi sportala. Sla sem preveriti, ce je mogoce scitnica problem (imamo to v druzini), vendar imam kri odlicno. Da ne govorim o tem, kako pozabljiva sem, da mi na rokah izstopajo zile vsak dan kot moskemu, velikrat imam glavobole in me ze posteno skrbi. Moj zdravnik pravi, da ne ve kaj bi lahko bilo??? Prosila bi Vas za nasvet...sicer pa je najbrz najbolje da grem h endokrinologu? Najlepsa hvala za odgovor! Lp
Odgovor: Predvidevam, da ste se glede na oddaljenost od vašega vprašanja do odgovora, že znašli pri pravem specialistu, vam morda lahko le svetujem, da je to nujno, kadar seveda v telesu nastanejo hitre spremembe, ko gre tudi za nenormalno izgubo telesne teže, idr. Tudi utrujenost in vaše počutje je pripisati dogajanju, ki ga mora specialist zdravnik preiskati in potem seveda se boste zdravili kot bo predpisano. V kolikor vas še kaj zanima iz mojega področja pa seveda lahko tudi na dsternad@gmail.com
Mag. Dragica Marta Sternad, 29.01.2015

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave