17.07.2018
LJ
27° / 16°
Maline Močan antioksidant, ki varuje pred številnimi boleznimi Glavobol To se zgodi, če ste dehidrirani! Uho Šest nevarnosti, ki vas ogrožajo poleti Rak Raka so diagnozirali šele dve leti in pol kasneje ...
Dušan Brajović

Dušan Brajović, dr. dent.med.

Zobozdravnik, ki se ukvarja predvsem z estetsko in funkcionalno rekonstrukcijo zobovja.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

ortodontski aparat

Ključne besede: ortodontski aparat

Simptomi:

Deli telesa: USTA

Vprašanje: Pozdravljeni! Kmalu dobim fiksni zobni aparat. Zanima me kako je z obarvajem belih zvezdic v primeru kajenja? Ali se obarvajo tudi če piješ kavo, rdeče vino, sokove itd? Najlepša hvala za vaš odgovor
Odgovor: Spoštovani! Obarvajo se ponavdi gumice, ki se v vsakem primeru menjajo. Kreamične ploščic se ne zabarvajo, bolj so problematične plastične ploščice (odvisno od kvalitete in seveda od vašega konzumiranja, ter higiene. Lep pozdrav!
Dušan Brajović, dr. dent.med., 25.03.2015

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave