18.01.2019
LJ
/ 4°
Afte Hitra pomoč, ko se pojavijo afte Pozabljivost Bi prepoznali prve znake Alzheimerjeve bolezni? Možganska kap Nekateri ne vedo, da imajo večje tveganje za kap Fant Zmagoviti ples po zdravljenju, ki je obkrožil svet
Mirjam Kovačič Čadež

Mirjam Kovačič, dr. dent. med.

Mirjam Kovačič je zobozdravnica zasebnica, ki svoje znanje nadgrajuje s sodobno opremo in visokimi standardi strokovnosti.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Zob z zdravilom boli

Ključne besede: odkrušen zob, zdravljenje zoba, zdravilo v zob, zdravilo na zob, bolečine, pregled, zobozdravnik

Simptomi:

Deli telesa: USTA

Vprašanje: Pozdravljeni. Pred nekaj dnevi se mi je odkrusil zob. Po treh dneh sem obiskala zobozdravnika. Po hitrem pregledu je ugotovil, da bo zob potrebno zdraviti. Na zob mi je dal zdravilo Carbol Cavit. Nekaj ur po pregledu sem začela čutiti bolečine v zobu, ki trajajo ze en dan. Zanima me, ali se bolecine običajno končajo? Pregled imam namreč šele čez 3 mesece. Zahvaljujem se Vam za odgovor.
Odgovor: Spoštovani! V kolikor je bolečina rahla in se ne stopnjuje bo verjetno izzvenela spontano. V kolikor pa se bolečina stopnjuje, bo morda potrebno poseg opraviti prej kot v treh mesecih. Najbolje bo, da o tem kar ste mi napisali obvestite zobozdravnika, ki je dal v zob zdravilo. On bo najbolje vedel kako globok je bil karies in ali je možno, da zdravilo, ki ga je dal v zob morda ne bo učinkovalo. Lep pozdrav,
Mirjam Kovačič, dr. dent. med., 23.06.2015

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave