20.01.2018
LJ
/ -0°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite zakaj!
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

motnje hranjenja, neješčnost

Ključne besede: anoreksija,

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni! Imam veliko težavo. Moja mamica, ki je stara 49 let ima velike probleme z prehrano. Namreč skoraj nič ne je ali pa samo 1x na dan pa še to zelo majhen obrok. Vsi člani družine jo preprečujemo naj začne jesti ona pa odvrne da ne more, da ji je slabo in ni lačna. Kakšne posledice so lahko in kaj lahko naredimo da se bo to spremenilo??? namreč me zelo skrbi zanjo... Nepričakovano čakam Vaš odgovor L.p
Odgovor: Spoštovani, vsekakor bo potrebno do osebnega zdravnika, ki bo s preiskavami najprej kontroliral zdravstveno stanje vaše mame. Za tem se bo odločil skupaj z njo, kako naprej. In seveda še kako bo potrebno njeno sodelovanje, ki je pogoj, da se zatečeno stanje spremeni.
Mag. Dragica Marta Sternad, 28.11.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave