19.07.2018
LJ
31° / 15°
Opeklina Auč, peče! Trebuh Zelo preprosta navada pomaga izgubiti kak kilogram Vein Stopper
Vsaka 2. Slovenka trpi zaradi krčnih žil. Ukrepajte danes!
HUjšanje Skupaj izgubila 61 kg. Poglejte ju danes
POPovi zdravniki 2012 - 49

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

aluminijasta posoda

Ključne besede: aluminijasta posoda, kuhanje

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Spoštovani! Imam eno vprašanje, vendar nisem 100% siguren da ste pravi naslov. Zanima me namreč ali je hrana, ki je pripravljena v aluminijasti posodi zdravju škodljiva? Zanima me, ker je toliko nasprotujočih se informacij. Nekateri pravijo da je absolutno škodljiva, na drugi strani pa da iz same hrane vnesemo v telo bistveno večje količine aluminija, kot pa se ga izloči pri kuhanju v aluminijasti posodi. Upam, da mi boste lahko odgovorili. Najlepša hvala!
Odgovor: Vsekakor nisem pravi naslov, a naši predniki niso pomrli zaradi kuhanja v teh posodah.
Mag. Dragica Marta Sternad, 28.11.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave