17.07.2018
LJ
27° / 16°
Glavobol To se zgodi, če ste dehidrirani! Uho Šest nevarnosti, ki vas ogrožajo poleti Debelost Za debelost so lahko krivi tudi hormoni! Preverite, kdaj Rak Raka so diagnozirali šele dve leti in pol kasneje ...
Dušan Brajović

Dušan Brajović, dr. dent.med.

Zobozdravnik, ki se ukvarja predvsem z estetsko in funkcionalno rekonstrukcijo zobovja.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

ortodontski aparat

Ključne besede: ortodontski aparat

Simptomi:

Deli telesa: USTA

Vprašanje: Pozdravljeni se enkrat, v zvezi z ortodontskim zdravljenjem me zanima samo se nekaj. Ker imam po koncanem stiriletnem zdravljenju iba zobna loka ozja in posledicno upadel obraz in tudi ne vec tako siroj in piln nadmeh kot prej, me zanima, alu se s snemnim vseeno da doseci neko novo sirino lokov, sploh v zadnjem delu. Saj se z usmerjanjem sile sirijo tudi dlesni in posledicno dobimo bolj poln obraz. Zaradi tega se zelo sekiram, prosim za pomoc.
Odgovor: Spoštovani! S snemnim aparatom se lahko razširi zobni lok. Razmišljate v pravo smer. Lep pozdrav! Dušan Brajović dr.dent.med. več info www.studiodent.com www.stomatoloska-klinika.si
Dušan Brajović, dr. dent.med., 16.12.2015

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

pitje vode

Ali tudi vi dan pričnete s kozarcem vode?

Uporabne povezave