12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo
ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

Ginekologinja, ki ima s področja ginekologije in porodništva že skoraj dvajset let izkušenj ter si je znanje pridobivala na priznanih mednarodnih šolah in kongresih. Poleg tega svoje znanje širi še na področje osteoporoze in medicinske estetike.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Menstruacija

Ključne besede: Mesntruacija

Simptomi: Menstruacija

Deli telesa:

Vprašanje: Spoštovani, Pred več kot letom in pol sem prenehala s kontracepcijo (Logest), imela pred letom dni vodno cisto ob jajčniku, ki je izginila, vseskozi pa me zadnji dve leti spremlja kratek čas menstruacije, govorim o dnevu ali dveh..... Bila sem pri ginekologu, ga vmes tudi zamenjala, oba sta mnenja, da sem zdrava, vendar mi ne podata novenega mnenja, nasveta kar zadeva menstrualne dni... Ko brskam po internetu ugotavljam, da težava včasih ni tako nedolžna. Drugače sem stara 27 let, športnica in imam večletnega partnerja.
Odgovor: Pozdravljeni! Verjemite ginekologu, ki vas je pregledal. Zelo pogosto imajo ženske kratke menstruacije. Lahko pa tudi preverite hormonsko sliko. 3 dan mensttuacije naredite test za FSH, LH, Prolaktin. Preiskave lahko naredite v laboratoriju Adria Lab na Parmovi v Ljubljani..
Ksenija Šelih Martinec, dr. med., 15.02.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave