20.03.2018
LJ
/ -2°
Herpes Hitra in učinkovita pomoč ob herpesu! Polnozrnat kruh To bo pomagalo sladkornim bolnikom in tistim, ki morajo shujšati Fižol Tako jejte, ko spet postane mrzlo Ženski trebuh - 2 Želite shujšati? Tu je preprost trik, ki deluje
ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

Ginekologinja, ki ima s področja ginekologije in porodništva že skoraj dvajset let izkušenj ter si je znanje pridobivala na priznanih mednarodnih šolah in kongresih. Poleg tega svoje znanje širi še na področje osteoporoze in medicinske estetike.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Zanositev in MS

Ključne besede: Zanositev, MS

Simptomi: Multipla skleroza

Deli telesa: HORMONI

Vprašanje: Lp mene zanima če smem zanositi. Imam ms že 7 let stara sem 27 let imam tudi že dva otroka večji zagonov nisem imela
Odgovor: Prosim, da se pogovorite s svojim nevrologom, ki pozna stanje in razvoj MS pri vas.
Ksenija Šelih Martinec, dr. med., 11.04.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Vnetja

Ste že slišali za fibromialgijo?

Uporabne povezave