12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo
ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

Ginekologinja, ki ima s področja ginekologije in porodništva že skoraj dvajset let izkušenj ter si je znanje pridobivala na priznanih mednarodnih šolah in kongresih. Poleg tega svoje znanje širi še na področje osteoporoze in medicinske estetike.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Boleče dojke

Ključne besede: Dojke

Simptomi: Bolečina v dojkah

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni! Stara sem 46 let imam dva otroka, lansko leto so mi prvic izostale menstruacije(5), verjetno zacetek menopoavze, ginekolosko pregledana vse ok. Letos 25.1. So me začele boleti dojke bila sem prepričana da je to zaradi menstruacije katero naj bi dobila 10.2. Dobila sem jo šele 14.2. Vendar bolečina se vedno ni popustila. Boli me ob straneh in vse okrog brdavic. Bi me moralo skrbeti? Moji mami so odstranili dojko zaradi karcinoma. Vem da rak ne boli pa vseeno. Kam naj se obrnem? Hvala za vaš odgovor.
Odgovor: Pozdravljeni! Zelo dobra ambulanta za dojke je v Zdravstvenem domu Škofja Loka. Imenuje se Diavita. Na istem mestu boste opravili pregled, mamografijo in ultrazvok. Lep pozdrav
Ksenija Šelih Martinec, dr. med., 11.04.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave