12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo
ksenija šelih martinec

Ksenija Šelih Martinec, dr. med.

Ginekologinja, ki ima s področja ginekologije in porodništva že skoraj dvajset let izkušenj ter si je znanje pridobivala na priznanih mednarodnih šolah in kongresih. Poleg tega svoje znanje širi še na področje osteoporoze in medicinske estetike.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Predležeča posteljica in porod

Ključne besede: Placenta prawvia, carski rez

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni,sem v 32tednov in 5dni noseca imam nisko spredaj posteljico(od popka navzdol)1cmod MV.per tednom dni sem bila v bolnici zaradi razpoko posteljice tako da sem krvavela od noznice,stanje se je umirilo ampak lezati moram.Me pa zanima ker v bolnidnici bo mi rekli da moram imeti carski rez ampak koliko je nevarno da ko me rezejo da prerezejo posteljico ko pride do krvi ali je nevarno za otroka? prosim za odgovor Hvala
Odgovor: Za vas je moj odgovor prepozen, oprostite. Carski rez je v vašem primeru varen. Pomembno je, da v primeru krvavitve takoj poiščete pomoč v porodnišnici.
Ksenija Šelih Martinec, dr. med., 11.04.2016

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave