16.11.2018
LJ
11° / 6°
Sok Če hujšate, ne bi smeli piti sokov Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Barack in Michelle Obama Michelle Obama razkrila podrobnost iz njunega zakona
Matej Makovec

asist. mag. Matej Makovec, dr. med.

Specialist kirurg, ki se v Splošni bolnišnici Novo mesto ukvarja predvsem z operacijami krčnih žil, obvodnimi operacijami na okončinah, operacijami na vratnih žilah in z zdravljenjem kroničnih ran.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Sumljivo znamenje na prsnem košu

Ključne besede: Znamenej na prsnem košu

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni, star sem 27 let.Na sredini prsnega koša imam en rdeč izrastek na koži obsega ca 1 cm na sredini se pa bele barve vidi,lečeča zdravnica me je napotila k dermatologu,dermatologa bi naj čakal do 19.9.2017 ampak je moja mama klicala nekega privat dermatologa in kirurga da me bo pregledal čez 2 tedna v Mariboru in tudi ta izrastek kirurško odstranil.Drugače bivam trenutno v stanovanjski skupnosti v Dutovljah na primorskem.Mene je strah,da gre za kožnega raka.Ker mam ta izrastek že več mesecev.V stanovanjski skupnosti je en delavec opazil da se mi izrastek veča.Krvavitev iz izrastka nimam,srbi me tudi ne,ampak me je vseeno malo strah.Za odgovor se vam že vnaprej zahvaljujem. Lp.
Odgovor: Spoštovani, vsako sumljivo znamenje je prav, da je čimprej pregledano pri izbranemu zdravniku in naprej pri dermatologu, v kolikor se izbrani zdravnik odloči za napotitev. Čakalne vrste za pregled pri dermatologu so dolge. Dobra dermatološka ambulanta je: PRODERMA d.o.o. Leskoškova cesta 9d 1000 Ljubljana tel: +386 (0 )1 52 02 118 gsm +386 (0) 31 574 912 fax: +386 (0 )1 52 02 504 info@proderma.si Lep pozdrav
asist. mag. Matej Makovec, dr. med., 24.10.2017

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave