19.11.2018
LJ
/ 1°
Prince Harry Tako princ Harry nadaljuje poslanstvo matere Socialna fobija Se bojite javnih govorov in nastopov? Zajtrk Naravno naredite nekaj za svojo prebavo Pljuča Po štirih letih kemoterapije odkril, da nima raka
Mirjam Kovačič Čadež

Mirjam Kovačič, dr. dent. med.

Mirjam Kovačič je zobozdravnica zasebnica, ki svoje znanje nadgrajuje s sodobno opremo in visokimi standardi strokovnosti.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Šivi po puljenju zoba so se strgali

Ključne besede: šivi puljenje zob zobozdravstvo

Simptomi:

Deli telesa: USTA

Vprašanje: Pozdravljeni bil na odstranitvi modrostnih zob in sicer spodaj levo sem dobil tudi šive, ki bi jih naj šel odstranit po tednu dni. Ampak šivi so mi v vceraj popustili oz. se "strgali". Naj pocakam na poneven obisk ali kam se naj obrnem? je kaj narobe?
Odgovor: Spoštovani! Nimam sicer podatka koliko časa so šivi bili v ustih. Če so bili dan ali dva so že opravili večino svoje funkcije. Če se rana ni široko razprla in če ne krvavite ne pričakujemo komplikacij. Pri čiščenju v tem predelu pa bodite pozorni, da nebi segali v rano in odstranili krvnega strdka, ki rano zapira. na kontrolo pa le pojdite kot vam je naročeno. Lep pozdrav,
Mirjam Kovačič, dr. dent. med., 08.10.2017

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave