16.11.2018
LJ
11° / 6°
Sok Če hujšate, ne bi smeli piti sokov Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Barack in Michelle Obama Michelle Obama razkrila podrobnost iz njunega zakona
Matej Makovec

asist. mag. Matej Makovec, dr. med.

Specialist kirurg, ki se v Splošni bolnišnici Novo mesto ukvarja predvsem z operacijami krčnih žil, obvodnimi operacijami na okončinah, operacijami na vratnih žilah in z zdravljenjem kroničnih ran.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Zatrdlina v mečih

Ključne besede: meča, zatrdlina

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni. Že nekaj mesecev v mečih tipam zatrdlino ki je na pritisk boleča,danes pa so me bolela komplet meča. Totaja nekaj dni potem nekaj dni ni boleče in nato spet. Nisem bil še na pregledu.Vem da je podatkov malo ampak ta zatrdlina v velikost fižola me zelo skrbi. Hvala za odgovor.
Odgovor: Spoštovani, vsaka zatrdlina, ki ne izgine v nekaj dneh mora biti preverjena s strani zdravnika. Glede na mesto, bolečnost, obliko, barvo, spremljajoče znake in simptome se bo zdravnik odločil za opazovanje, ukrepanje ali nadaljno napotitev. Lep pozdrav.
asist. mag. Matej Makovec, dr. med., 24.10.2017

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave