23.09.2018
LJ
18° / 11°
Osamljenost Zdravnik pojasnjuje, zakaj je osamljenost tako nevarna za naše zdravje Prehlad Pogosta navada poveča tveganje za prehlad Možgani Nevrolog svetuje, kako upočasnimo staranje Madeline Stuart Poglejte prvo manekenko z Downovim sindromom
Matej Makovec

asist. mag. Matej Makovec, dr. med.

Specialist kirurg, ki se v Splošni bolnišnici Novo mesto ukvarja predvsem z operacijami krčnih žil, obvodnimi operacijami na okončinah, operacijami na vratnih žilah in z zdravljenjem kroničnih ran.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Pozabljanje imen

Ključne besede: pozabljivost

Simptomi:

Deli telesa: GLAVA

Vprašanje: Mojemu partnerju se že 30 let,v presledkih dogaja,da se ne spomni nobenih imen .Najprej se počuti nekako slabo,potem pa ne ve nič,vendar je drugače normalno komunikativen.Presledki so bili različni.kakšno leto nič,v tem letu pa se je to zgodilo že 3-4 krat.Opravil je CT. pregled glave vendar ni pokazalo nič.Ker se stanje ponavlja vas prosim za nasvet .Kam in kakšen pregled bi svetovali.Do sedaj je imel samo pregled CT glave.V naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor.Lepo pozdravljeni.
Odgovor: Spoštovani, svetujem pregled pri nevrologu. Lep pozdrav.
asist. mag. Matej Makovec, dr. med., 28.06.2018

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Gobe

Radi nabirate gobe?

Uporabne povezave