15.11.2018
LJ
12° / 8°
Kap 10 znakov kapi, ki jih morate poznati Avokado 7 preprostih in zdravih zajtrkov z malo kalorijami Par To bo pomagalo po prepiru s partnerjem Belinda Danes je neprepoznavna ...
Dušan Pušnik

Dušan Pušnik, oftalmolog

Če opazite, da vaš otrok slabše vidi, ga odpeljite na pregled k okulistu. Če pa imate kakršno koli vprašanje, ki se vam poraja zaradi suma, da vaš otrok ne vidi dobro, ali ga moti svetloba, ali škili ... se obrnite na Bibinega svetovalca Dušana Pušnika, dr. med., oftalmologa.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Motnjave v steklovini3

Ključne besede: Motnjave v steklovini3

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: SPOŠTOVANI! MOTNJAVE V STEKLIVINI ŽE IMAM DVE LETI NA POTI IZ SLUŽBE SE MI JE V OČESU OBEH DESNEM IN LEVEM SEM ZAČUTLA V IKSA NA OBEH OKAH. NEKAJ PRECVIKALO RAZTRGALO SEM ZAČUTILA NEKE ŽILICE V OBLIKI IKSA 100% PRECVIKALO VSE V IKSU NEKAJ TAKEGA .OČESA ME NISTA BOLELI?? ALI JE NUJNI 24 URNI PREGLED NA URGENCO? ČISTO NIČ PA ME NI BOLELO 100% OKEY MI JE BILO?? ALI JE TO KAJ NEVARNEGA KER DO ZDRAVNIKA NISEM NITI ŠLA NIKOLI. KAKO DOLGO UR DNEVOV IMAŠ LAHKO TEMNO ZAVESO DA NE OSLEPIŠ IN IMAŠ MOTNJAVE V STEKLOVINI 100% ZADNJA MEJA DA DO ZDARVNIKA EN STOPIŠ IMAŠ DIAGNOZO NAJTEŽJE MOTNJAVE V STEKLOVINI TRAJNO NA SVETLEM IN TEMNEM ? ALI LJUDJE SE DOČAKAJO STAROSTI LEPO PROSIM ZA ODGOVOR.
Odgovor: Spoštovana, predlagam pregled pri okulistu, ki bo pregledal tudi očesno ozadje in le tako boste lahko dobili prave informacije o stanju vaših oči. Lep pozdrav, DUšan Pušnik
Dušan Pušnik, oftalmolog, 05.04.2018

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave