15.11.2018
LJ
12° / 8°
Kap 10 znakov kapi, ki jih morate poznati Avokado 7 preprostih in zdravih zajtrkov z malo kalorijami Par To bo pomagalo po prepiru s partnerjem Belinda Danes je neprepoznavna ...
Jasna Kordić Lašič

Asist. Jasna Kordić Lašič, dr. med.

Psihiatrinja, ki se ukvarja z diagnostiko in zdravljenjem psihičnih bolezni pri odraslih.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

HEMATOLOGIJA

Ključne besede: HEMATOLOGIJA

Simptomi:

Deli telesa:

Vprašanje: Pozdravljeni,star sem 27 let še enkrat se oglašam včeraj sem vam zaupal tisto zgodbo in sem izpostavil tisti problem,danes pa sem bil pri splošni zdravnici,ker sem dal kri zaradi tega ker sem pred 10 oziroma 14 dnevi še jemal en teden antibiotike zaradi bronhitisa in sem jo vprašal če imam res znižane limfocite pa je rekla da ja 15 % limfocitov sem imel pred nekaj tedni v krvi,kaj mi svetujete,če se bo število limfocitov še naprej nižalo in če bo teža še naprej padala?Za odgovor se vam vnaprej zahvaljujem Lp.
Odgovor: Spoštovani! Žal vam glede težav s krvjo ne morem kompetentno svetovati. Obrnite se prosim na hematologa, v kolikor vam ne zadošča razlaga osebne zdravnice, J.
Asist. Jasna Kordić Lašič, dr. med., 10.05.2018

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave