17.10.2018
LJ
18° / 11°
Sir Uživate mleko, sir, jogurt ali maslo? Piškoti Okusni piškoti, ki so dobri za vaše srce Holesterol Kako uspešno znižati holesterol? Ščitnica 8 znakov, da vam ščitnica deluje premalo
Marko Lovšin

Mag. Marko Lovšin, dr. med.

Urolog, ki se ukvarja z zdravljenjem bolezni sečil in moških spolnih organov.

Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

Že odgovorjena vprašanja

Težko odvajanje vode

Ključne besede: mehur, odvajanje vode

Simptomi:

Deli telesa: SEČILA

Vprašanje: Pozdravljeni! Pred nekaj tednami se mi je ustavila voda in nisem mogel na malo potrebo, zdravnik me je napotil k urulogu, kateri mi je vstavil kateter. Takrat sem v bolnišnici opravil ultrazvok kateri ni pokazal nič, bil sem še pri nevrologu, kateri tudi ni mogel povedat ničesar. Ko so mi odstranili kateter, sem lahko šel na vodo samo ne spontano, vse me je motilo vsak zvok. Poslali so me domau. Opravil sem še MR ampak še čakam izvide. Zadnje tednje je blo vse normalno lahko sem šel na malo potrebo spontano. Zadnje dni pa ponovno ne gre, sem bil že na urgenci, kjer sem dobil pomirjevala in takrat je šlo, veš čas mam v penisu čuden občutek da morem na malo potrebo. Kri, in urin je bil vredo ko sem bil v bolnišnici. Ali je lahko to res samo psihični vzrok ali je kašno vnetje? In že od nekdaj ne morem opravit male potrebe na javnih WC ali če je kdo v bližini.
Odgovor: Pozdravljeni! Potrebno je izključiti vse urološke in nevrološke vzroke, preden lahko rečemo, da so vzroki psihični. Predlagam čimprejšnji obisk v urološki ambulanti. LP
Mag. Marko Lovšin, dr. med., 07.07.2018

Vaša anonimnost in tajnost vaših podatkov sta zagotovljeni. Strokovnjaki si pridržujejo pravico, da na določena vprašanja (iz različnih razlogov) ne odgovorijo. Odgovori strokovnjakov so zgolj nasveti, ki temeljijo izključno na zastavljenem vprašanju in zato ne pomenijo in ne predstavljajo strokovno podane zdravniške diagnoze. Odgovori strokovnjakov ne morejo nadomestiti osebnega obiska pri vašem zdravniku. Upoštevajte, da nekatere informacije s področja medicine lahko zastarajo.

 

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave