Skrivnostno umrla le šest dni po poroki
NOVICE

Skrivnostno umrla le šest dni po poroki

14.03.2019, 12:21
3

42-letna nevesta Nicola Spencer je samo šest dni po poroki na svojem poročnem potovanju zbolela za skrivnostno boleznijo in umrla. Dve obdukciji do sedaj še nista uspeli odkriti, kaj je vzrok njene smrti, obupana in šokirana družina pa še čaka na odgovore.

 

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

42-letna Nicola Spencer, koordinatorka pri dobrodelni organizaciji Shelter Project Hounslow, se je po dolgih letih partnerskega odnosa odločila, da se bo s svojim možem Jasonom, ki ga je spoznala že pri 15. letih v srednji šoli končno poročila. Par je bil skupaj dolga leta in v partnerskem odnosu sta se jima rodili dve hčerki. A za nekaj časa sta se vmes ločila in znova našla skupno pot leta 2009. Jason pa je Nicolo leta 2016 zaprosil in dve leti kasneje sta se poročila. ''Že ko je bila mlada je svojim prijateljem dejala, da je to moški, s katerim se bo poročila,'' je za britanski Mail Online povedala njena hčerka Rebecca.

Voditeljici odstranili možganski tumor, nato pa je presenetila na televiziji
PREBERI ŠE
Voditeljici odstranili možganski tumor, nato pa je presenetila na televiziji

Takoj po poroki sta odšla na poročno potovanje na Kanarske otoke. A dva dni kasneje, 11. septembra, je Nicola nenadno umrla. Za seboj je pustila svojega moža in njuni hčerki Rebecco JonesinRhiannon Jones. Hči Rebecca, ki živi v Londonu, je za britanski Mail Online povedala, da je bila materina smrt velik šok za družino: ''Na splošno je bila dobrega zdravja. Zelo dobro se je počutila, preden je umrla, zato je bil to velik šok zame in za našo družino.''

Nicola se je slabo počutila že zjutraj, preden je odšla na poročno potovanje, a si ni mislila, da bi lahko šlo za kaj resnega. Prav zato se je odločila, da bo šla na potovanje. A tisto popoldne je pričela bruhati kri, zato je obiskala lokalno kliniko, kjer so ji rekli, da je dehidrirana in da se spopada z okužbo sečil. Dali so jo na infuzijo in nekaj ur kasneje poslali domov, saj se je počutila bolje. Naslednje jutro je bila dobro in družini je rekla, da se gre malo posončiti. A zvečer se je znova počutila slabo. ''Zvečer je poklicala mojo sestro Rhiannon in ji dejala, da hoče priti domov in da sta z očetom že rezervirala letalo za domov.''

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Par je odšel na let, ki bi moral pristati na letališču Gatwick, a morali so pristati na Portugalskem, saj je Nicola potrebovala takojšnjo pomoč. ''Med letom se je mati počutila nadvse slabo, izgubila zavest in znova pričela bruhati kri,'' pripoveduje Rebecca. Nicolo so odpeljali v bolnišnico na Portugalskem in kmalu za tem je umrla. Šest mesecev kasneje družina še kar nima odgovora na vprašanje, zakaj je Nicola nenadno umrla. Opravili so dve obdukciji, a rezultati niso jasni. ''To neznantno podaljšuje našo bolečino,'' je priznala njena hči, ki je od nekdaj neizmerno občudovala materino delo. ''Svoje življenje je posvetila temu, da je pomagala drugim. Zadnji dve leti je vodila lokalno dobrodelno organizacijo za brezdomce. Gre za organizacijo, ki pomaga brezdomcem prebroditi zimo in jim nodi začasno nastanitev in zaposlitev.'' A kljub pomoči drugim, to ni vplivalo na njeno družinsko življenje. ''Ves svoj prosti čas je namenila nam, prirejala je zabavne večere za božič in junija, casino večere in še veliko več,'' se spominja Rebecca, ki sedaj v materinem imenu organizira dobrodelni dogodek. Na njem bodo zbirali sredstva za dobrodelno organizacijo, ki pomaga brezdomcem.

Komentarji (3)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

ppopo2768
14.03.2019, 18:58:07
-3
Naložbe in financiranje Pozdravljeni, iščemo poslovni predlog z upraviteljem sklada, ker imamo investitorja, ki je pripravljen obravnavati dober poslovni načrt po temeljiti študiji povzetka podjetja. Prosimo, pošljite svoj poslovni načrt danes. E-naslov: posojila386@gmail.com Whatsapp: +33 6 44 69 81 35 Viber: +33 6 44 69 81 35 G.
Bullschevik
14.03.2019, 17:26:10
-1
Novičok?????
tornadotex
18.03.2019, 9:54:40
Nekaj podobnega,se je zgodilo dve leti nazaj slovenski maturantki,osšla z bolečinami na maturanca,domov je prišla v krsti,enaki simptomi...
NOVICE
Odpoklican izdelek vrnete prodajalcu, on vam mora ...
ŠPORT
Poljaki prvič do ekipne zmage v Planici, orli ...
POP IN
Uri Geller sporoča Mayevi: Če ne drugače, bom ...
TV ODDAJE
Po poljubih na seniku očitki glede lenobe, Miha ...
VIZITA.SI
Zaradi uživanja maščobe ne boste pridobili ...
OKUSNO.JE
Slastni piškoti, ki jih boste oboževali!
ZADOVOLJNA.SI
Njun posnetek ima že skoraj 50 tisoč ogledov
MOSKISVET.COM
Po svetu razsaja nomofobija
BIBALEZE.SI
Zato najstniki bežijo od doma
CEKIN.SI
Bi bili njegov osebni asistent? Obljublja plačo, ...
DOMINVRT.SI
Družina se je znašla v temi, zdaj bodo spet našli ...
BIBALEZE.SI
Od dude in stekleničke se lahko poslovite brez ...