perutničke

Sladkorna bolezen, kontrola krvnega sladkorja
Pozdravljeni. Imam vprašanje za vas. Moja mama je sladkorni bolnik ,zadnji vikend sem preživel pri njej in ker se boji za moje zdravje je naredila test. Za večerjo mi je spekla perutničke v maslu( 6 ...

Nekoč kradel perutničke in zapadel v hude dolgove, danes pa ...
Nekoč 240-kilogramski Craig Wood priznava, da je zaradi svoje odvisnosti od hrane, v trgovinskih centrih celo kradel cvrte perutničke, ki si jih je stlačil v žepe hlač in jih pretihopil preko blagajne. Še več, 31-letnik je zaradi svoje ljubezni do hrane celo zapadel v hude dolgove in je danes dolžan že 20 000 evrov.

Mesto maščobnih blazinic razkriva naše zdravstvene težave
Znano je, da ima pri tem, kje se nam maščobne blazinice najbolj nabirajo, veliko vlogo dednost. Nova raziskava pa razkriva, da način in mesto kopičenja maščob veliko pove o našem zdravju in prehranjevanju. Kako jih učinkovito in trajno odpraviti?

Manekenke končno izdale svoje skrivnosti!
Manekenke so spregovorile o svojih skrivnostih in ženske po vsem svetu so jim prisluhnile. Njihovi triki za atraktiven videz so končno razkriti!

Le kaj je krivo za Christinine odvečne kilograme?
Je za polnejšo postavo Christine Aguilere vzrok čustveno nažiranje, hitra hrana ali alkohol? Nutricionisti, ki so pod drobnogled vzeli pevkino težo, pravijo, da je krivec morda izmenjavanje stradanja in nažiranja, ki ji je uničilo metabolizem.

S preprostimi vajami se znebite 'perutničk'
Imate včasih občutek, da so na vaših rokah zrasle 'perutničke'? So vaše mišice na nadlahteh ohlapne? Če vas že sedaj skrbijo majice brez rokavov in kopalke, poskusite mišice na rokah učvrstiti z nekaj vajami. Začnite že danes!

Gruzijska bedrca
Tokrat vam predstavljamo recept za piščančja bedrca v jogurtovo-medeni omaki z veliko raznolike zelenjave, začinjeno z začimbo hmeli suneli. Takšen obrok ima maščobe v sprejemljivih vrednostih, poleg tega je bogat tudi z vlakninami.

Piščančje meso v rdeči omaki
Imate holesterol? Brez slabe vesti si lahko privoščite piščančje meso v rdeči omaki. Predstavljamo vam recept za štiri osebe.