Sladkor naše telo nujno potrebuje za normalno delovanje telesa. Toda o kakšnem sladkorju je govora? So razlike med enim in drugim? Kako prepoznati slabe in dobre, na katere se upirati? Moramo vendarle gledati na količino in ustrezno ter 'zdravo mero'? Vse to in še več smo v pretekli oddaji Nasmeh zdravju z veseljem poslušali strokovnjaka. Če ste morda zamudili, si lahko prispevek ogledate spodaj:
Zdaj, ko vemo, da sladkor ni nekaj, čemur bi se morali izogibati, si lahko brez slabe vesti privoščimo okusne palačinke! Voditeljica Anja je z ustvarjalko receptov naredila odlične rikotine palačinke z limono. Spodaj si lahko ogledate recept:
KOMENTARJI (1)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV