Vizita.si
image (28)

Novice

17-letnik umrl zaradi ljubezenskega ugriza

K.B.
02. 09. 2016 10.45
9

17-letni deček iz mesta Itzdapalapa v Mehiki je umrl po tem, ko ga je njegova 24-letna punca na vratu zaznamovala z ljubezenskim ugrizom. Zdravniki so staršem v bolnišnici pojasnili, da je sesanje vratne arterije povzročilo prevelik pritisk, zaradi česar je prišlo do krvnega strdka, ki je potoval v možgane in povzročil kap.


17-letni Julio Macias Gonzalez je nenadoma izgubil zavest, ko je sedel z družino pri večerji. Obupani starši so hitro poklicali rešilca, a bilo je prepozno. Najstnik je umrl. Družina je bila popolnoma šokirana, še bolj pa, ko so izvedeli za vzrok smrti. Zdravnik je na njegovem vratu opazil modrico, za katero so kasneje izvedeli, da mu jo je s poljubom na vratu dan pred tem ustvarila njegova 24-letna punca. Njegova družina njune zveze ni odobravala. Obdukcija pa je pokazala, da je sesanje vratne arterije povzročilo močen pritisk, zaradi česar se je pojavil krvni strdek, ki je potoval v možgane in povzročil možgansko kap. 

To pa ni prvič, ko je nekdo utrpel resno poškodbo zaradi ljubezenskega ugriza. Leta 2011 je 44-letni ženski iz Nove Zelandije ohromela roka po tem, ko jo je partner strastno poljubljal po vratu. Dr. Teddy Wu, ki jo je zdravil, je za tuje medije dejal: ''Mislim, da je bilo to prvič, da so nekoga sprejeli v bolnišnico zaradi ljubezenskega ugriza.''

 

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587