Vizita.si
image (28)

Novice

Katera je po drugem porodu že najlepša na plaži?

L.E.
22. 07. 2012 07.20
1

Neverjetno, kaj uspe nekaterim. Zvezdnica je samo dva meseca po rojstvu otroka na plaži že pokazala popolno telo. Upamo lahko le, da je shujšala na povsem naraven način.

Alessandra Ambrosio je tri mesece po rojstvu svojega prvega otroka že hodila po modni pisti ene najbolj znanih znamk kopalk in spodnjega perila. To se je zgodilo pred štirimi leti, gledalci pa so lahko opazovali le čvrsto telo, na katerem ni bilo niti grama odvečne maščobe. Že tedaj je marsikoga skrbelo, da se je v preveliki vnemi po uspešnem nadaljevanju kariere prenaglila in poporodno težo izgubila prehitro. Seveda je Alessandra vitka že zaradi svoje genetske zasnove; ženske, ki so zelo vitke pred nosečnostjo, pa pogosto po porodu odvečne kilograme izgubijo veliko hitreje. Vendar je po drugi strani tako čvrsto telo treba pridobiti z redno telovadbo.

31-letnica je spet rodila pred pičlima dvema mesecema, toda kopalke si lahko nadene povsem brezskrbno. Očitno je torej, da je že začela skrbeti za svoje telo. Tudi fotografi so jo že ujeli, ko je odhajala iz telovadnice, na družbenem omrežju je delila, da se za povrh ukvarja z jogo. To je po eni strani prav, saj se lahko sicer poporodna teža zadrži še zelo dolgo. Po drugi strani pa je to obdobje, ko vsako pretiravanje resnično škoduje. Priporočljivo je, da ženske po rojstvu otroka vsaj malo bolj kot po navadi pazijo, kakšno hrano uživajo, kakor tudi da že kmalu začnejo z manj intenzivno telovadbo. Vendar je lahko nevarno, če zaradi svoje službe, Alessandra čuti pritisk, da mora čim prej shujšati. Pred enim mesecem je tako na družbenem omrežju delila, da je začela telovaditi, toda to je zapisala z besedami: “Ni mi lahko!“ Mar ne bi moralo biti vsaj po rojstvu otroka ženski dovoljeno, da ne razmišlja, ali je videti dovolj dobro ali ne. Že tako je zaradi nerealnih zgledov toliko težav s samopodobo.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587