Vizita.si
image (28)

Novice

38-letna mamica zasenčila vsa dekleta na plaži

S.P.
13. 08. 2013 09.05
8

Slavna igralka Charlize Theron je le nekaj dni po svojem 38. rojstnem dnevu na plaži osupnila z vitko ter kot izklesano postavo. Preverite, kako ji je uspelo pomesti s konkurenco.

Slavna južnoafriška lepotica Charlize Theron, ki je za vlogo serijske morilke Aileen Wuornos v filmski uspešnici Pošast prejela kar 4 nagrade – med njimi tudi oskarja in zlati globus za najboljšo igralko, je v tem tednu pometla s precej mlajšo konkurenco. Paparaci so jo namreč v minulem tednu ujeli na plaži na Havajih, kjer je v družbi sinčka Jacksona osupnila s svojo vitko ter kot izklesano postavo, s katero se naj ne bi mogla kosati niti nekatera dvajsetletna dekleta, poroča Mail Online.

“V rdečem bikiniju je razkrila svojo čvrsto zadnjico in stegna, na katerih ni niti kančka celulita, pohvali pa se lahko tudi s popolnoma ravnim trebuščkom,“ so o zvezdnici, ki je nedavno praznovala svoj 38. rojstni dan, pisali tuji mediji. Charlize sicer pravi, da se ji zaradi dobrih genov ne bi bilo potrebno pretirano truditi za svojo postavo, a je kljub temu izredno predana vadbi ter zdravemu načinu življenja. “To počnem za svoje zdravje, ne le za videz,“ je dejala za Shape.

S strokovnakinjo za fitnes Fedele De Santis večkrat tedensko obišče telovadnico, kjer najpogosteje izvaja visokointenzivne kardiovaskularne vaje, rada pa poprime tudi za uteži. “Ni vse le v vitkem telesu. Na kosteh mora biti nekaj natreniranih mišic, da smo videti zdravi,“ nadaljuje. V diete, kot pravi, ne verjame. “Ne držim se nobene posebne diete. Pozorna sem le na to, da se na mojem jedilniku pogosto znajdejo sadje, zelenjava in beljakovine, izogibam pa se naprimer cvrtja, kruha, riža ter testenin. Sicer pa prisegam na čisto in organsko pridelano hrano.“

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 602