Vizita.si
image (28)

Novice

4-letni hčerki je povečala prsi in zadnjico

Ni.J.
02. 09. 2011 09.50
44

Maddy je bila še včeraj otrok, danes pa je na prvi pogled videti kot odrasla ženska. 4-letnici je mama namreč za oddajo Toddlers&Tiaras, v kateri mlade deklice tekmujejo za naziv 'najlepše', povečala prsi in zadnjico. Kje so meje?

4-letna Maddy Jackson je na snemanju oddaje Toddlers&Tiaras nosila podložen modrček s košarico velikosti C, njena zadnjica pa je bila s pomočjo blazinic privzdignjena in 'okroglo' oblikovana. Gre za zadnje šokantno dejanje matere, ki je svojo hčer prijavila na lepotno tekmovanje in v resničnostni šov, v želji, da bi njena hči na odru čim bolje upodobila country pevko Dolly Parton, ki je znana po svojih oblinah.

Nad podobo deklice s svetlimi lasmi, v rožnatem kostumu in z oblinami so bili številni šokirani. Vendar pa je Maddyjina mama Lindsay hčerino podobo po nastopu zagovarjala. “Nekaterim ljudem se zdi to kaplja čez rob, meni pa nekaj samoumevnega. To je normalno. Če ima na tekmovanju umetne prsi in povečano zadnjico, ji to prinese zgolj dodatne točke,“ je izjavila.

Vendar pa je bil nad dekličino podobo ogorčen celo njen stilist Michael Booth, ki verjame, da je bil kostum le nekoliko pretiran. “Nisem bil za to, da Maddy povečamo prsi in zadnjico. Konec koncev gre za štiriletno deklico, a upam, da bodo sodniki razumeli, da gre za dobronamerno dejanje,“ je povedal v zaodrju, po dekličinem nastopu. Maddyjin videz pa je pritegnil tudi ogorčene poglede sotekmovalk in njihovih staršev. Predvsem takrat ko je Lindsay svoji štiriletnici nameščala podložen modrček in ji na zadnjico dodajala blazinice.

Lepotna tekmovanja, na katerih gre bolj ali manj za izpopolnjevanje zunanjega videza deklic, zagovarja tudi Maddyjina babica Barbara, ki je na tovrstna tekmovanja vodila tudi svojo hčer Lindsay od devetega meseca starosti naprej. “Denarne nagrade so visoke, z njimi pa lahko omogočimo šolanje in kupujemo igračke svojim otrokom,“ pravi.

Dogodek pa je močno vznemiril gledalce šova, ki verjamejo, da lahko tovrstna dejanja močno vplivajo na otroke in mlade. Na Facebooku so tudi že ustanovili skupino, ki se bori, da bi šov Toddlers&Tiaras ukinili. “Videla sem reklamo, v kateri prikazujejo, kako mama svoji štiriletni deklici snema silikonske prsi. Ogabno,“ je povedala ena od gledalk oddaje.

Kljub številnim kritikam pa je Lindsay vesela in ponosna na svojo hčer in pravi, da Maddy v tekmovanju uživa. Trdi, da je to hčerin hobi in da lahko preneha s tekmovanjem, kadarkoli želi. “Ljudje naj si mislijo, kar hočejo. Čeprav se morda zdi, da sem šla čez mejo, naj opomnim, da dekleta tudi na plesnih, gimnastičnih in navijaških nastopih nosijo ličila in lasulje.“

Kaj menite o tovrstnih lepotnih tekmovanjih? Svoje mnenje izrazite na naši Facebook strani . Pridružite se nam s klikom na

 

KOMENTARJI (44)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587