Vizita.si
image (28)

Novice

4 zvezdnice, ki resnično pretiravajo s popravki

Katja Benčina
14. 08. 2011 08.10
13

Pritisk na zvezdnice in pričakovanja, da bodo nenehno videti popolne, je zagotovo velik. Tako ni nenavadno, da se številne poslužujejo lepotnih operacij in kozmetičnih popravkov, četudi povsem po nepotrebnem. In tako so spodnje štiri zvezdnice zagotovo prekoračile mero dobrega okusa.

Kaj žene čudovita dekleta, ki jim je bila dana naravna lepota, da jo izpridijo, vedo le same. Dejstvo pa je, da je takšnih zgodb veliko. Sprva se odločijo za en popravek, nato za drugega, tretjega in četrtega. Ko se peti ponesreči, jih je potrebno še enkrat toliko, da bi se škoda popravila in na koncu postanejo ne samo neprepoznavne, ampak celo nenavadno podobne ena drugi. Žrtve prekomernih lepotnih popravkov so zagotovo spodnje štiri zvezdnice.

1. Lil Kim

37-letna glasbenica Lil Kim je svojo 'kariero' lepotnih popravkov pričela sredi 90. let, ko je zaslovela kot priznana raperka. A ko je začela z njimi, se na žalost ni ustavila in na koncu popolnoma spremenila svojo prvotno podobo. Ni bilo operacije, ki je Kim ne bi preizkusila, tako ni nenavadno, da je utrpela tudi nekatere zaplete oziroma napake, ki spremljajo to vrstne posege. Po mnenju številnih se je kirurgom zagotovo ponesrečil obrazni lifting, liposukcija je je stala gladke in ravne kože, številni posegi na nosu, pa so povzročili, da se je sesedel in da je morala na rekonstrukcijo nosu.

2. Meg Ryan

49-letna Meg Ryan si je želela večje ustnice in se odločila za vsadke, ki so jo iz simpatičnega dekleta spremenili v vse prej kot to. Ko je povečavi ustnic dodala še injekcije botoksa in vsadke na ličnicah, je njen obraz postal neprepoznaven, njena nasmeh pa … Težka naloga. Meg sicer nikoli ni spregovorila o svojih lepotnih popravkih, a zagotovo se škode, ki jo je svojemu obrazu naredila, zaveda.

3. Lara Flynn Boyle

V 90. letih ljubljenka Hollywooda Lara Flynn Boyle, ki je nastopala tako v televizijskih serijah kot filmih, je danes le še senca same sebe. Da je kar naenkrat le stežka dobila še kakšno vlogo, ni bilo nenavadno, saj so lepotni popravki iz njenega obraza ustvarili podobo, ob kateri lahko rečeš le – preveč vsega. Preveč botoksa, prevelike ustnice, prevelike ličnice. Pri 41 letih lepoto nekoč dih jemajoče Lare Flynn Boyle niso iznakazila leta, ampak 'lepotni' popravki.

4. Megan Fox

Zadnja žrtev popravkov, ki stopa po poti svojih starejših kolegic, je zagotovo 25-letna Megan Fox. Čeprav si z objavljanjem svojih fotografij želi dokazati, da se ne poslužuje botoksa, pa fotografije pričajo o tem, da se mlada lepotica zateka k številnim nepotrebnim lepotnim posegom. Tako ji očitajo uporabo kolagena za povečavo ustnic, botoksa za glajenje gub in umetno oprsje. Ali bo tudi Meganina lepota zaradi obsedenosti z zunanjo podobo popolnoma zbledela, pa bo razkril čas.

Kaj pa mislite vi? So šle zvezdnice res predaleč? Pridružite se nam na naši Facebook strani in nam zaupajte svoje mnenje. To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Vizita.si, Vse pravice pridržane Verzija: 587